Hjem

Støtt oss med DIN grasrotandel

Da er det rigget for årets utsatte utstilling. Det er over 100 hunder påmeldt og i vær situasjon nå må alle ta sitt ansvar med tanke på denne smitten. Vi vil ikke at det skal være noe smitte her og vi gjør det vi kan for å tilrettelegge for å unngå dette. Ved inngang er det sprit som SKAL brukes og flere plasser på utstillingsplassen. Når rasen din er ferdig er det fint om du forlater plassen.

Vi må også ha kontroll på hvem og hvor mange som er på plassen samtidig. For at vi skal få ting til å flyte best mulig er det fint om alle har en lapp som det blir skrivd navn og telefon nummer alle som kommer inn. Dette blir ført inn i lister som vi oppbevarer med tanke på eventuell smittefare. Når dere forlater plassen sier dere fra i sekretæriatet om antallet personer som drar, ikke viktig hvem som drar men antall. 

Dersom antallet stiger til 200 må desverre publikum forlate plassen. 

Her legger vi dokumenter som er sendt ut til utstillerne. Alle som har meldt på elektronisk har fått e mail. De som har meldt på manuelt får start nummer på plassen. Oppfrodring til alle som skal på utstilling: les hele pm!!

Har laget et kart osm viser hvor årsmøte til Dunker avholdes. Utstillingen vil være på andre siden av veien for Bø Camping. Vil bli skiltet fra Bø Camping.

Kart_over_plassen.pdf

 PM.pdf

rase_oversikt.pdf

Aktivitetetskalender

lørdag 24. oktober kl. 08:00 - 17:00
EP Dunkerpokal
fredag 30. oktober kl. 08:00 - 17:00
Småhund prøve
lørdag 14. november kl. 08:00 - 17:00
EP Høst
lørdag 05. desember kl. 08:00 - 22:00
Klubbmesterskap 5/12-2020
lørdag 09. januar kl. 08:00 - 17:00
EP vinter

nkk folder